ایمپلنت دندان چیست و چگونه کار می کند؟
ایمپلنت دندان به عنوان یکی از روشهای پر کردن جای خالی دندان، سالهاست که مورد پسند عموم قرار گرفته است. دندانهای کاشته شده از نظر زیبایی و کاربرد، همانند دندانهای طبیعی بوده و تا سالها ماندگاری دارند.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان عبارت است از یک میله یا روکش دندان که با عمل جراحی درون استخوان فک و در زیر لثهها پیچ میشود. زمانی که ایمپلنت در دهان قرار داده شد، دندانپزشک شما میتواند دندان مصنوعی را بر روی آن قرار دهد.
چگونگی کارکرد انواع ایمپلنت دندان
به دلیل جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک، میتوان گفت که این روش به عنوان راهی برای داشتن دندانهای مصنوعی قابل اعتماد است. دندانهای مصنوعی و پلهای محکم شده بر روی ایمپلنت، لیز نخورده و درون دهان جابجا نمیشوند – یک مزیت بسیار مهم به هنگام غذا خوردن و صحبت کردن. این امر به دندانهای مصنوعی و پل دندان – و همچنین روکشهای قرارگرفته بر روی ایمپلنتها – کمک میکند تا نسبت به دندانهای مصنوعی و پلهای عادی، احساس طبیعیتری را به فرد منتقل کنند.
برای برخی از افراد، پلها و دندان مصنوعیهای عادی راحت نبوده و یا به دلیل برخی از ورزشها و یا نامناسب بودن شرایط دهان استفاده از آنها ناممکن است. علاوه بر این، پلهای عادی باید به دندانهای دو طرف جای خالی دندان بسته شوند. یکی دیگر از مزایای ایمپلنت، عدم نیاز آن برای آمادهسازی دندانهای دیگر و ساییدن آنها برای نگهداشتن دندانهای مصنوعی جدید میباشد.
برای کاشت دندان، شما باید لثههای سالم و استخوانهای مناسب برای حمایت از ایمپلنت داشته باشید. همچنین باید برای سالم نگهداشتن این ساختارها، ارادهی کافی به خرج دهید. به منظور حفظ ماندگاری طولانی مدت ایمپلنتها، باید در بهداشت دهان و دندان وسواس به خرج داده و بهطور مرتب به دندانپزشک مراجعه کرد.
معمولا هزینه ایمپلنت از هزینه دندان مصنوعی بیشتر بوده و اکثر شرکتهای بیمه تنها کمتر از 10 درصد هزینه ایمپلنت دندان را پوشش میدهند.
منبع: www.zhaleimplant.ir